Shaip Sherifi & CODA Band – Ne enderr (Official Video HD)

Facebook: https://www.facebook.com/ArkivaShqip
Instagram: https://www.instagram.com/arkivashqip/?hl=en

Muzika dhe Orkestrimi: Arber Curri
Teksti: Avni Qahili
Klarinet: Rikardo Huna
Violin: Endrit Zajmi