Olti Hajdini – Shqiperi o pike loti (Official Video HD)

Facebook: https://www.facebook.com/ArkivaShqip
Instagram: https://www.instagram.com/arkivashqip

Çelën lulet ketu ne fier
ja na erdhi dhe kjo pranverë
nisem rrugës për ne përmet
për një trëndafil me fletë

Grykës Vjosës uji ftohtë
Në Tepelenë mbrita mbrëmë
Me prit ti moj lule bore
Gjirokastër ballë argjendë

Kam dëshirë dhe kam sevda
Ne Sarandë dua të shkojë
Të shikoj perlën e jugut
Dhe në Vlorë të përfundoj

Vlorë moj me histori
Jam ke sheshi kuq e zi,
Jam ke shehi i flamurit
Ku u lidhë besa e burrit…

Refreni

Shqipëri o pikë loti
Ty të ka bekuar zoti
Zoti më bekoj dhe mua
Që t’kendoj vargjet e tua

Tekst: Juljan Llapushi
Studio: Emigranti
Muzika: Armando Dhimitri
Klarinet: Artan Çobo