Fran Preçi dhe Ndoc Lekgegaj – At’ Gjergj Fishta (Official Video)

Facebook: https://www.facebook.com/ArkivaShqip
Instagram: https://www.instagram.com/arkivashqip/?hl=en

Falenderim dhe Mirnjohje për Besnik Paci
Muzika dhe Orkestrimi : Andi Shqalshi (Hit-Man)
Teksti: Roland Shqalshi (Rolla)
Idea dhe Realizimi (Audio & Video) : 2BR Entertainment
Regjia: Franko Hoxha (fhox.16)
Kendon Fran Preçi,Ndoc Lekgegaj dhe Grupi i Burrave të Mirdites (Mjeshtër i Madh)

Kjo këngë u realizua me përkrahjen dhe bekimin e familjarëve të At’ Gjergj Fishtës në Domgjon dhe Fishtë, Besnik Paci, Simon Ndoka, Gjergj Ndoka, Mark Ndoka